Cemunnos Den Haag

Wij bieden de beste licentie vrije games aan die u gratis kunt downloaden, deze website is vooral bedoeld voor game developers die de games uit willen breiden. Dit zijn allemaal games waar mensen met veel enthousiasme aan zijn begonnen maar door omstandigheden niet hebben kunnen afmaken. Wij weten dat veel developers het lastig vinden zomaar een basis op te zetten voor een game, wij bieden deze basis gratis aan, waardoor u veel sneller kunt starten. Wij hopen dat we veel developers hier blij mee maken. We hebben al van een aantal mensen gehoord dat zij leuke games hebben kunnen maken op basis van ons aanbod. Tot nu toe moesten we niets weten van commercialisatie. Maar omdat we zien dat veel mensen van onze website profiteren en we verder niets terugkrijgen als dank word dit wel een beetje vervelend. We bieden onze games multiplatform aan, dus inclusief Android en IOS.

Wij zijn vooral bekend in de regio Den Haag, vandaar dat een heel aantal bedrijven geinteresseerd zijn om reclame op onze website te zetten. Om er even een paar te noemen: Schoonmaakbedrijf Den Haag, www.loodgieterdenhaag.org, Slotenmaker Den Haag. Vanaf het moment dat wij benaderd werden door deze bedrijven gingen we beseffen dat er wel wat geld met onze website te verdienen viel. Toch wouden we onze bezoekers niet mee benadelen en vragen dan ook absoluut geen geld voor onze downloads. Ondanks dat we dachten dat we onze bezoekers een plezier mee deden, begonnen ze te zeuren over de vele reclames die op onze website staan. Wij hebben besloten het aantal adverteerders te verkleinen naar slechts één partij. Echter wilden wij er niet op inkomsten achteruit gaan, dus vragen wij voor de reclames nu gewoon 3 keer zo veel als voorheen. Voor Tandarts Den Haag was dit geen probleem en heeft de reclameruimte allemaal opgekocht voor één jaar.

Omdat wij erg veel bestanden hosten hebben wij besloten onze servers zelf te kopen en in een huurruimte te zetten, we kwamen daardoor op het idee om een hosting service op te zetten. Daarom hebben we bij Opslagruimte Den Haag een aantal ruimtes gehuurd en daar staan onze servers. We hosten ondertussen al een aantal grote websites op onze servers, om er een paar te noemen:

- Tanden Bleken Den Haag
Notaris Den Haag
Fysiotherapie Den Haag

Ons doel is zo groot worden als Transip, maar het zal nog wel even duren voordat we zo groot en bekend zijn.